Youngs Gate 6, Kulturhuset

For Olav Thon Gruppen og Kulturhuset har vi renovert og bygget om bygården i Youngs Gate 6.

Bygården besto av nedslitte kontorer og produksjons lokaler som nå er rehabilitert til åpen og innbydende kafe, barer, utested, konsert- og arrangement lokaler.

Fra 1-3 etasje har mange små rom blitt revet for å lage store rom med god plass til arrangementer, barer, shuffleboards og kafe. Vegger og etasjeskiller er revet bort og erstattet av bærende stålkonstruksjoner og de to bakbygningene er bundet sammen av et nytt og lyst glassbygg. I kjelleren har gulvet blitt senket for å lage plass til lager, teknikkrom, avfallshåndtering og øltanker. 4 etasje er innredet til kontorer og kjøkken og på loftet er det gjort plass til stort teknisk rom.

Fasadene har også blitt renovert med puss/maling og nye vinduer iht. byantikvarens krav.

Sjakter, tekniske føringer, rømningsveier, universell utforming og heis er alltid en utfordring i gamle bygg, i tillegg må det oppfylle rammer fra Byantikvaren. Dette er løst ved hjelp av vår egen kompetanse og ikke minst dyktige nye og faste samarbeidspartnere. Uten et slikt samarbeid ville ikke et slikt prosjekt være mulig å gjennomføre.

 • Produkttype:

  Renovering og ombygging

 • Tidsrom:

  Juni 2016 – Mai 2017

 • Kunde:

  Olav Thon Gruppen og Kulturhuset

 • Omsetning:

  41.000.000,-

 • Størrelse:

  1960 m2

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00