Thon Hotel Oslo Airport renovering – banketthall og hotellrom

Fra 2019 til 2020 har NP Bygg utført renovering av banketthall og samtlige 435 eksisterende hotellrom, samt renovert én etasje med møterom og bruksendret én etasje fra kontorer til 24 nye hotellrom på Thon Hotel Oslo Airport for Olav Thon Gruppen. Vi har tidligere gjort en renoveringsjobb i restauranten og fikk nå også muligheten til å fortsette renoveringen her. Banketthallen ved Thon Hotel Oslo Airport er på rundt 720 kvm, alle 435 hotellrom og korridorer er på rundt 10 700 kvm totalt, ny etasje med møterom og hotellrom er på rundt 1500 kvm. Prosjektet har blitt utført som totalentreprise.

Eksisterende hotellrommene er blitt rensket ut og pusset opp med bla. nytt elektrisk anlegg, nye overflater, nytt inventar og dusjgarnityr, og nye styringssystemer for varme/ventilasjon. I tillegg ble også eksisterende arealer på steder som ikke direkte tilhører hovedprosjektet utbedret og kvalitetssikret. Hotellets banketthall kalles Kepler hall og er blitt rensket ned til teknisk anlegg og grunnoverflater. Deretter er det blitt lagt ny teppeflis i hele arealet, ny systemhimling, akustikkplater i hele lokalet, stålarbeid for nye opphengspunkter til høyttalere/bannere/mm, ny innfelt tv-skjerm på ca. 25kvm, samt fôret ut vegger for plass til integrert LED-belysning. Nye etasjer med møterom og hotellrom er blitt strippet ned til grunnflater for så ny planløsning m/tilhørende arbeider.

Hotellet har vært i full drift under hele renoveringsperioden og vi har derfor hatt som førsteprioritet å jobbe «usynlig» og slik sjenere verken ansatte eller gjester unødig.

 • Produkttype:
  Renovering hotellrom, banketthall og møterom
 • Tidsrom:
  April 2019 – nov 2020
 • Kunde:

  Olav Thon Gruppen

 • Omsetning:
  Ca. 146 millioner
 • Størrelse:
  12 900 kvm
 • Mer info:

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00