Elixia Fornebu

NP Bygg hadde gleden av å ombygge lokaler for Elixia Fornebu. Arbeidet begynte i september 2015 og lokalene sto klare i mars 2016.

Det startet med noe mindre rivningsarbeider av eksisterende vegger og toaletter. Vi lagde utsparing i betongdekket mellom etasjene, og installerte ny trapp.

Første etasje består av resepsjon, et treningsrom, og barnepass. I denne etasjen lagde vi også plass til et spinningrom, slik at det ble rom for flere gruppetimer på treningssenteret. I andre etasje er det aerobicsal og et mindre vekt-rom. Her er det også garderober og IR-badstu. Vårt arbeid sto i å ordne ny himling, ny belysning, nye dører, systemvegger og gulvbelegg.

Det har vært noen utfordringer med vibrasjonsdemping fra spinningsalen. Det er ble derfor laget et nytt teknisk rom i under etasjen. Det var et godt samarbeid med alle parter i prosjektet og ingen store utfordringer.

 • Produkttype:

  Ombygging av lokaler

 • Tidsrom:

  September 2015 – mars 2016

 • Kunde:

  KLP

 • Omsetning:

  Ca. 21,5 millioner

 • Størrelse:

  1150 m2

 • Mer info:

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00