HIMKOK

Eierne bak serveringsstedet HIMKOK ønsket å skape noe unikt. Tidligere var Storgata 27 en forretning som renset, sydde og rehabiliterte pelsklær. Lokalene hadde stått tomme en stund og bygningen var meget forfallen. NP Bygg tok utfordringen på strak arm og hadde i oppdrag å rehabilitere eksisterende lokaler til nytt serveringssted.

Vårt arbeid besto i å legge inn ståldragere som erstatning for bærevegger, for å åpne for større rom i to etasjer. Vi var med på å omgjøre lokalene slik at de ville tilfredsstille dagens krav med tanke på brann og lyd / akustikk. Alle eksisterende vinduer i bakgårdene ble restaurert, vi bygde nytt teknisk rom på loftet kun for ventilasjon og etablerte egen brannselle for nytt spritdestilleri i to etasjer. Denne ble bygget med brannglass slik at hele destilleriet kunne ses av barens gjester. I bakgården bygde vi en egen takterasse med underliggende bar. I tillegg ble bakgården bygd opp og formet til ny treplanting i to nivåer, med egen rampe for tilgang med rullestol. I den andre bakgården bygde vi et søplerom med tilhørende lager.

Som en fortsettelse på storgata 27 bygde vi et ”Street Food Kitchen” i Youngsgate 2, ut av en gammel garasje. På taket ble det bygget en terrasse for gjestene.

De største utfordringene var at det var en gammel bygning som var meget forfallen, i tillegg til at prosjektet stadig var i forandring og prosjektert underveis. Hovedforutsetningen var at vi skulle ta alle offentligrettslig tilknyttende arbeidsoppgaver og ny leietaker skulle stå for innredning og kosmetiske arbeider.

HIMKOK har et barkonsept som er helt unikt, både her i Norge og i internasjonal sammenheng.

I 2016 fikk de utmerkelsen som 42. beste bar i verden. Som første bar i Norge på denne listen, er vi stolte av å kunne si at vi har totalrehabilitert disse lokalene.

 • Produkttype:

  Totalrehabilitering

 • Tidsrom:

  April 2014 – juni 2015

 • Kunde:

  Thongård AS og Crowbar & Bryggeri AS

 • Omsetning:

  Ca. 14,3 millioner

 • Størrelse:

  800 m2

 • Mer info:

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00