Amgen Norge

For medisinselskapet Amgen hadde vi i oppdrag å oppgradere deres kontorer i Vika Atrium.

Lokalene ble først strippet og revet ned, til yttervegger og dekker sto igjen. Deretter ble de bygget opp på nytt, med lettvegger, systemhimlinger, glassvegger og en foldevegg for å kunne dele opp møterommene. NP Bygg monterte også nytt teknisk anlegg, som ventilasjon, elektro og data i hele lokalet. Vi koordinerte prosjektering, samt bistod med å lage en tapetvegg, logo og resepsjonsdisk.

Vi hadde et godt samarbeid med Amgen sin nederlandske byggleder, og det hele ble et vellykket prosjekt med kun fornøyde deltagere.

 • Produkttype:

  Rehabilitering kontor og teknisk oppgradering. Innredning.

 • Tidsrom:
  August 2010 – november 2010
 • Kunde:
  Amgen
 • Omsetning:
  Ca. 2 millioner
 • Størrelse:
  600 m2
 • Mer info:

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00