Thon Hotel Spectrum

Thon Hotel Spectrum består av tre bygårder, Brugata 3C, 5 og 7. Det er totalt 187 hotellrom ved hotellet. Vårt oppdrag var derfor å rehabilitere 151 eksisterende- og bygge 36 nye hotellrom, hvorav noen av disse er tilpasset handikappbehov. I tillegg pusset vi opp andre deler av hotellet som ny restaurant, storkjøkken, frokostsal, resepsjon, kontorer, møterom, resepsjon, korridorer og nytt inngangsparti til hotellet.

Brugata 3C har tidligere blitt leid ut som kontorlokaler, men er nå blitt bygd om til nye rom. I første etasje i Brugata 3C og 5 er det butikklokaler, som blir værende. Den resterende delen av første etasje i Brugata 5 er bygget om til spisested som er åpent for alle, samt kontorer for hotellet. I Brugata 5 er det delvis hotelldrift og butikker, mens resten var leiligheter/hybler som ble leid ut. NP Bygg har bygget nye rom der det var leilighet og hybler fra før. Hotelldriften foregår i dag i Brugata 7 og her ligger det også butikk. Det er i denne delen vi pusset opp eksisterende hotellrom, ny inngang, resepsjon, kjøkken, frokostsal og møterom.

Kjøkken og spisesal hadde lite plass, så derfor ble disse utvidet slik at kapasiteten er vesentlig større og har fått en mer moderne fremstilling. Deler av kjøkkenet er nå slik at kokken kan tilberede maten, mens hotellgjestene kan se på. Alt av teknisk (elektriker, rørlegger og ventilasjon) er revet og lagt opp på nytt.

Vi har byttet ut alt av vinduer i Brugata 3C og 7, da disse var i dårlig stand. Oslo kommune har satt husene på «gul liste», noe som gjør at byantikvaren måtte godkjenne underveis. Utvendig fasade skal se mest mulig lik ut det opprinnelige utseende. Dette er et gammelt område, som Oslo kommune ønsker å bevare.

Samtidig som vi bygde var hotellet i drift og vi var derfor nødt til å ta hensyn til hotellet og deres gjester, ved å bli lagt minst mulig merke til. Derfor har vi først overgitt rommene i Brugata 3C og 5, før vi gjorde ferdig en og en etasje i Brugata 7, mens hotellet var i drift.

 • Produkttype:

  Rehabilitering av 3 stk. bygårder

 • Tidsrom:

  Desember 2015 – Juli 2017

 • Kunde:

  Olav Thon Gruppen

 • Omsetning:

  80 millioner

 • Størrelse:

  5750 kvm

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00