COOP-butikk, C.J. Hambros plass 7

I C.J. Hambros plass 7 har NP Bygg på oppdrag fra Olav Thon Gruppen bygget om et gammelt salgslokale til dagligvarebutikk.

Lokalene bestod tidligere av flere gulvnivåer, med bærevegger midt i lokalene.

Omfattende tiltak med å få alle gulvnivåer like samt fjerning av bærevegger ble utført.

Nytt teknisk rom med ventilasjonsaggregat ble etablert i underetasjen. Det ble også installert vareheis fra lageret, slik at underetasjen kunne benyttes som lagerareal.

Coop prix åpnet ny butikk i lokalene juni 2018.

 • Produkttype:

  Kontor og næring

 • Tidsrom:

  Januar 2018 – juni 2018

 • Kunde:

  Olav Thon Gruppen/Coop Øst

 • Omsetning:

  Ca. 10 000 000

 • Størrelse:

  800 m2

 • Mer info:

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00