Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus – Bjerregaards gate 21

Bjerregaardsgate 21 ble oppført i 1962 som et elevinternat i 13 etasjer for Statens sykepleierskole. Huset ble tegnet av arkitekt Sofus Hougen. SIO har i mange år brukt det som hybelhus for studenter.

I 2017 fikk NP BYGG AS i oppdrag å oppgradere studentboligene i Bjerregaards gate 21 til dagens standard mht. planløsninger materialbruk og tekniske anlegg. Utførelsen er gjennomført som en totalentreprise.

 • Produkttype:

  Studentboliger

 • Tidsrom:

  Juli 2017 – januar 2019

 • Kunde:

  Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SIO)

 • Omsetning:

  146 mnok eks. mva

 • Størrelse:

  6000 M2 BRA

 • Mer info:

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00