Thon Hotel Triaden

På Thon Hotel Triaden har NP BYGG AS hatt i oppdrag å rehabilitere 146 hotellrom, 8 korridorer, spisesal og bygget showkjøkken for Olav Thon gruppen. Kundene i dette prosjektet var Thongård AS og Rainbow Hotels AS. Det ene firmaet er gårdeier og det andre driver hotellet.

I løpet av fase 1 pusset vi opp 146 hotellrom med tilhørende korridorer. Hotellet er delt opp i to fløyer med fem etasjer i hver fløy. Det er hotellrom i 2. etasje til 5. etasje. Vi stengte av en fløy av gangen for å pusse opp, slik at det fortsatt kunne være hotelldrift i den andre fløyen. Byggeperioden varte i 7 måneder. På Thon Hotellet ble alle overflater pusset opp. Det ble lagt parkett på rommene og teppe i korridorer. Alle overflater er malt eller tapetsert. Rommene er malt i to farger. Alle bad er gått over og oppgradert. Ventilasjon er oppgradert i alle rom, i tillegg til varme og kjøling. Hotellet har nå nye møbler og alt elektrisk er byttet med nytt tilpasset el-opplegg. Fire av hotellrommene er bygget om for å få bad som er HC vennlige.

Vi startet fase 1. i desember 2016 og ferdigstilte rommene i juli 2017.

I løpet av fase 2 pusset vi opp spisesalen og bygget et nytt showkjøkken. Dette arbeidet ble utført i en «rolig» periode på hotellet slik at andre arealer hotellet disponerer ble tatt i bruk til spisesal. Fase 2 varte fra juli 2017 og ble ferdigstilt i september 2017.

Når spisesalen ble rehabilitert så ble det laget et showkjøkken i tilknytning til spisesalen. Showkjøkkenet har åpen løsning slik at de som sitter i spisesalen ser kokken og maten som skal serveres til gjestene. Hele arbeidet ble utført med hotellet i drift og vi var derfor nødt til å ta hensyn til hotellets ansatte og deres gjester. Total byggetid var 10 måneder.

 • Produkttype:

  Rehabilitering av 146 stk. hotellrom, 8 stk. korridorer, spisesal og bygging av showkjøkken.

 • Tidsrom:

  Desember 2016 – September 2017

 • Kunde:

  Olav Thon Gruppen

 • Omsetning:

  35.000.000,- (inkl. endringsarbeid).

 • Størrelse:

  Ca. 4000 kvm

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00