Kontorrama

NP Bygg har foretatt oppgraderinger i Tvetenveien 11 etter at Eiendomsspar AS kjøpte eiendommen og nye leietakere skulle inn i bygget.

Tvetenveien 11 inneholder bygningsmasse fra ulike tidsepoker, der den eldste bygningen stammer fra slutten av 1800 tallet. Bygget var opprinnelig industribygg for tauproduksjon for Timms Reperbane.

NP Bygg har bygget om de gamle produksjonslokalene til kontorer og showroom for den nye leietageren Kontorrama AS. Byggets røffe karakter, innvendig og utvendig, ble beholdt via bygningsmessige og tekniske oppgraderinger for å tilfredsstille dagens krav til standard og innemiljø.

Uteområder ble oppgradert med ny asfalt og fasadebelysning.

Det ble installert ny lastesluse for å optimalisere lasting og lossing av varer inn og ut fra lager.

 • Produkttype:

  Kontor og forretningsbygg

 • Tidsrom:

  Januar 2016 – juni 2016

 • Kunde:

  Eiendomsspar

 • Omsetning:

  Ca. 11 millioner

 • Størrelse:

  2 000 m2

 • Mer info:

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00