Gateløpet Vika

I mai 2016 signerte NP Bygg en avtale med Storebrand Eiendom AS, om rehabilitering og bygningsmessige arbeider i Vika. Arbeidet besto av å innrede butikkene i 1.-2. etasje på Vika terrasse (Ruseløkkveien 3-5) og noen bygningsmessige arbeider i deler av Haakon VIIs gt. 10, bedre kjent som H10-bygget. I tillegg til dette hadde vi i oppdrag å rehabilitere parkeringskjelleren under konserthuset.

NOR-sertifiseringen ”Very Good” var en målsetning for butikkene på Vika terrasse, og vi jobbet derfor etter dette. Den største utfordringen har vært byggetiden og sørge for raske avklaringer ved uforutsette hindringer. Vi har fungert som hovedbedrift i dette prosjektet og har hatt ansvaret for innregistrering av personell og HMS. Det har vært et vellykket prosjekt, med god dialog og godt samarbeid med byggherre.

Kontrakten har også bestått av flere mindre prosjekter, som blant annet ombygging og rehabilitering av gymsal, trimrom og sykkelparkering

 • Produkttype:

  Innvendig renovering

 • Tidsrom:

  Mai 2016 – mars 2017

 • Kunde:

  Storebrand Eiendom AS

 • Omsetning:

  Ikke oppgitt

 • Størrelse:

  6300 m2

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00