Stenersgata 8 – Kontorhotell

4 og 5 etg. I Stenersgata 8 var eksisterende kontorlokaler som delvis har blitt strippet ned og oppgradert for ny leietaker med deres kontorhotell. Her har det vært høye krav til bla. lydsmitte ettersom det blir mange forskjellige firmaer som leier kontorplasser. Det har f.eks blitt oppgradert glasssystemvegger til høyere lydklasse og tilsvarende etterisolering og kledning på skjørt og vegger. Det er åpnet opp mellom etasjene og satt inn en internttrapp.
 
Inngangsparti fra både Stenersgt. og Storgt. Har også blitt lettrenovert med utbedring av vegger og himling.
 
Kontoret sto ferdig til UMA Workshop sin åpningsfest 20.des

 • Produkttype:

  Kontor

 • Tidsrom:
  Juni 2018 – des 2018
 • Kunde:
  Olav Thon Gruppen
 • Omsetning:
  ca. 12 millioner
 • Størrelse:
  2700 kvm

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00