Karriere

NP Bygg AS er inne i en ekspansiv fase og vi jobber i hovedsak mot det offentlige og det private næringsliv.
  • Vi mener utvikling av egne ansatte er verdiskapning for bedriften. Vi har etablert NP-skolen hvor vi ønsker å bidra til økt kunnskap og kompetanse hos egne ansatte. I tillegg har flere av våre ansatte gjennomført eksterne skolering/deltidsstudier ved teknisk fagskole og prosjektlederskole i kombinasjon til/med arbeidet/stillingen.

   Vi søker stadig etter godt kvalifiserte medarbeidere. For nærmere opplysninger om gjeldende stillingskategorier, se under ledige stillinger. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser samt et godt arbeidsmiljø med store utfordringer og utviklingsmuligheter, og gode forsikringsordninger.

  • GJENNOM VÅR GODKJENNELSE SOM LÆREBEDRIFT I TØMRERFAGET ØNSKER VI Å TILRETTELEGGE FOR REKRUTTERING TIL BRANSJEN.

   En lærebedrift er en bedrift som er godkjent for å ta inn lærlinger. Lærebedrifter skal godkjennes av fylkekommunen v/fagopplæringen . For i bli godkjent må bedriften kunne gi den opplæringen som er fastsatt for faget, og må ha en faglig kvalifisert person som er ansvarlig for opplæringen.

  • Prosjektleder

   NP Bygg er i stadig utvikling og har nylig etablert en ny prosjektavdeling. Til denne avdelingen søker vi nå etter en prosjektleder, som vil være med på å styrke teamet i denne avdelingen sammen med avdelingens prosjektsjef.

   Vi ser for oss at du er en positiv og nøyaktig person, med minimum 5 års erfaring fra byggeplass, som prosjektleder eller fra tilsvarende stilling. Vi ønsker at du har økonomisk forståelse for prosjektlønnsomhet og at du har erfaring fra å kommunisere med medarbeidere, underentreprenører, leverandører, byggherre m.fl.

   Du har utdannelse som sivilingeniør, bygningsingeniør og/eller har mesterbrev i bunn. Du har også god innsikt i kontraktstandardene TEK, SAK, Plan- og bygningsloven og øvrig regelverk. Som prosjektleder i totalentrepriseprosjekter er det viktig å kjenne hele prosessen fra kontrahering til etter overlevering og inneha tverrfaglig kompetanse. Det forventes at du behersker datasystemer som er nødvendig for å utøve prosjektledelse effektivt. Opplæring i de programmene vi benytter vil bli gitt.

   Den vi ser etter som vår nye kollega er løsningsorientert, entusiastisk, ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø og trives med en til tider hektisk arbeidshverdag.

   Den rette kandidaten vil bli en del av et solid selskap med dyktige medarbeidere og en kultur som fremmer lagfølelsen. Vi kan tilby gode lønns- og forsikringsordninger, i tillegg til gode utviklingsmuligheter. Tiltredelse er ønskelig så snart som mulig.

   Hvis du synes dette høres interessant ut send gjerne en søknad til HR sjef Solfrid K Lindahn.
   Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte HR sjef eller prosjektsjef Sverre Mejlænder-Larsen.


   Tømrer, formann, anleggsarbeider, prosjektleder, etc.

   NP Bygg har gjennom flere år utviklet store og små prosjekter. Mange har også vært ganske komplekse. Vi ønsker å styrke NP Bygg med flere kvalifiserte arbeidstakere som liker å arbeide i team og som kan samarbeide godt med alle involverte i et byggeprosjekt. Vi kan tilby en spennende og utfordrende arbeidsplass.

   Ta kontakt med HR sjef Solfrid K Lindahn for mer informasjon.

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00