Gardermoen Congress

I 2014 gjennomførte NP Bygg As realiseringen av et nytt konferansebygg for Olav Thon Gruppen, på Jessheim. Bygget som ligger i tilknytning til Thon Hotell Oslo Airport, er på 11 500 m2 og inneholder parkeringskjeller, resepsjon, areal for bevertning og konferansesal på 62 x 42 m2 som kan deles opp i tre saler. I 2. etasje er det tre mindre konferanserom og et storkjøkken, som kan forsyne 4000 mennesker med mat, i tilknytning til salene.
 NP Bygg AS ble involvert i prosjektet før jul 2013 som samarbeidspartner i en samspilskontrakt. Vi fikk ansvaret for detaljprosjektering, prosjektledelse og gjennomføring av byggeriet. Bygget sto klar til første konferanse som avtalt d. 8. januar 2015.
  • Produkttype:
    Rehabilitering
  • Kunde:
    Olav Thon Gruppen
  • Omsetning:
    160 mill
  • Mer info:

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00