Thon Hotel Ski

På Thon Hotel Ski pusset vi opp og utvidet spisesalen. Vi bygget nytt kjøkken i tilknytning til den nye delen av spisesalen og nye gjestetoaletter med HC toalett. På grunn av krav til universell utforming og det at lokalene har en nivåforskjell på 500 cm er det montert inn et løftebord (heis) som skal gjøre lokalene handikapvennlige.

Lokalene er rensket helt ut og bygget opp igjen med nytt røropplegg, nytt elektrisk anlegg, ny ventilasjon, nye gulv, vegger og himlinger. Alt i tidsriktige materialer og farger som etter hvert preger alle Olav Thon sine hoteller. Kjøkkenet fremstår som moderne og veldig fint med åpen løsning til deler av kjøkkenet slik at gjestene kan se på at maten tilberedes. Arbeidene er utført med et hotell i full drift der vi til enhver tid må ta hensyn til gjester og ansatte med tanke på støy og sikkerhet.

 • Produkttype:

  Renovering av spisesal + bygging av ny del spisesal og nytt kjøkken.

 • Tidsrom:
  April 2016 til juni 2016
 • Kunde:
  Olav Thon Gruppen v/Cooly AS
 • Omsetning:
  Ca. 4 millioner
 • Størrelse:
  400 m2

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00