Thon Hotel Oslo Airport

NP Bygg har hatt gleden av å renovere restaurant for Olav Thon Gruppen. Restauranten ligger i tilknytning til Thon Hotel Oslo Airport og er på rundt 1800 kvadratmeter. Vi ble involvert i prosjektet april 2016, og hadde ansvaret for prosjektering, prosjektledelse og gjennomføring av prosjektet.

Restauranten inneholder den dag i dag storkjøkken, showkjøkken, chambre séparée, bar og lounge. I tillegg har kjøkkenet fått kapasitet til å forsyne 2500 mennesker med mat og drikke. Vi bygde også nytt trimrom og kontorer i 2. etasje på hotellet.

Hele arbeidet ble utført med hotellet i drift og vi var derfor nødt til å ta hensyn til hotellets ansatte og deres gjester.

 • Produkttype:

  Renovering restaurant

 • Tidsrom:

  Juni 2016 – september 2016

 • Kunde:

  Olav Thon Gruppen

 • Omsetning:

  Ca. 30 millioner

 • Størrelse:

  1800 m2

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00