Thon Hotel Bristol

På Thon Hotel Bristol renoverte vi hotellrom, kongress og møtesenter med tilhørende fasiliteter. Vi pusset opp 85 rom, 59 bad og 10 suiter med bad, i tillegg til møte- og kongressenter, med resepsjoner, toaletter og anretninger.

Hotellrommene er blitt rensket innvendig for så å bli pusset opp igjen. Dette innebar maling, tapet på vegger, parkett og tepper på gulv og ny innredning. Alt elektrisk er også nytt på rommene og badet er blitt renovert med nytt røropplegg, nytt elektrisk opplegg, ny ventilasjon og nye innredninger.

Det ble jobbet med et hotell i full drift. I samme korridor som vi pusset opp rommene var det like mange rom leid ut til gjester som vi pusset opp. Gjestene og ansatte ved hotellet har alltid førsteprioritet og vi måtte derfor jobbe på en måte hvor vi omtrent ikke var synlige.

 • Produkttype:

  Renovering hotellrom, kongress og møtesenter med tilhørende fasiliteter

 • Tidsrom:

  Februar 2015 – august 2016

 • Kunde:

  Thon Hotel Bristol

 • Omsetning:

  Ca. 36 millione

 • Størrelse:

  Denne jobben kan ikke måles i kvm, men omtrent 3500 km2

 • Mer info:

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00