Ammerudklubben – Ammerudhellinga 47

Like bortenfor Grorud T-bane finner vi Ammerudklubben. De tilbyr et aktivitetstilbud for barn og unge, fra 8-18 år. I september 2016 fikk NP Bygg i oppdrag å rehabilitere hele fasaden, i regi av Omsorgsbygg Oslo Kommune.

Det ble fjernet maling fra alle murfasadene og reparert mindre sprekker og skader i lecamuren. Overdekninger over vinduer i under etasjen ble byttet ut og det ble ny STO-puss på hele fasaden, med både grunn- og sluttpuss. Vi fullførte med noe mindre malerarbeid av panel i himlinger og vindskier.

Det var et godt samarbeid med alle parter i prosjektet og ingen store overraskelser.

 • Produkttype:

  Fasaderehabilitering

 • Tidsrom:

  September 2016 – oktober 2016

 • Kunde:

  Omsorgsbygg Oslo Kommune

 • Omsetning:

  Ca. 1,3 millioner

 • Størrelse:

  750 m2

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00