Thon Hotel Vika Atrium

På Thon Hotel Vika Atrium har vi vært ansvarlige for rehabilitering og oppgradering av tekniske anlegg. NP Bygg har pusset opp hele hotellet. Dette tilsvarer 81 eksisterende rom som har fått nye overflater, nytt bad og oppgraderinger for å møte dagens krav. I tillegg har vi bygd 25 nye rom og pusset opp resepsjonen, kjøkkenet, spisesalen og konferanseavdelingen.

Alt er blitt revet ut til kun skilleveggene sto igjen. Rommene, resepsjonen og konferanseavdelingen har blitt totaloppusset og oppgradert med tanke på lyd- og brannkrav. Badene er blir revet i sin helhet og bygget opp igjen fra bunnen etter alle dagens krav. Hele spisesalen med storkjøkken er rehabilitert med nye innredninger og møbler.

Hotellet holder til midt i byen slik at lagring og riggforhold har vært minimalt. Vi hadde kort byggetid og logistikk har derfor vært en avgjørende faktor. Det har derfor vært viktig at alle gjør sin jobb og følger tidsplanen til punkt og prikke.

Sent på 1980-tallet sto vi for oppføringen av Vika Atrium. Derfor er det en glede i senere tid å ha vært med på rehabiliteringen av bygget, i flere etapper.

 • Produkttype:

  Renovering hotellrom og bygget nye hotellrom. Renovering av hotellresepsjon. Renovering av kurs og konferansesenter.

 • Tidsrom:

  Januar 2015 – august 2015

 • Kunde:

  Olav Thon Eiendomsselskap ASA

 • Omsetning:

  Ikke oppgitt

 • Størrelse:

  5500 m2

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00