Tekna

Ingeniørforeningen Tekna ønsket å gjøre om eksisterende cellekontorer til åpent landskap. Arkitektfirmaet CF Møller lagde forslag til dette, og sammen detaljprosjekterte vi hele 3. etasje i Dronning Mauds Gate 15.

NP Bygg monterte utvendig byggeheis og etasjen ble strippet ned, bortsett fra enkelte gipshimlinger. Det ble bygget nye stillerom i byggets konstruktive akser, og himling med fast gipshimling og aluminiumskassetter.

Den største utfordringen var gulvets ujevnhet. Gulvene kunne ikke påføres mye ekstra last og ble derfor påført en lett sparkelmasse med isoporkuler i. Gulvet ble bygget opp, slik at det nesten ble rett, og deretter avrettet med en fiberarmert avretningsmasse. På toppen ble det lagt gulvteppe.

Det ble også ryddet i elektriske kabelføringer og aluminiums-elkanaler langs fasadene, tilpasset den åpne kontorløsningen.

 • Produkttype:

  Rehabilitering Kontor & næring

 • Tidsrom:

  Juli 2013 – desember 2013

 • Kunde:

  Tekna

 • Omsetning:

  Ca. 10 millioner

 • Størrelse:

  Ikke oppgitt

 • Mer info:

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00