Funkis enebolig

I Møllesvingen på Ullevål sto NP Bygg for oppføringen av en funkis enebolig for privat byggherre.

Dette inkluderte oppføring av ny enebolig m/ garasje i tilknytning til eksisterende enebolig på samme eiendom. Boligen ble bygd med flatt tak i 3 etasjer, inkludert kjeller, og garasjen ble prosjektert med direkte inn/utkjøring i 1.etasje.

Vi brukte støpt plate på mark, grunnmur utført i Jackon-system med støpte vegger og bygget blir levert i precut fra leverandør. Tradisjonell bindingsverkkonstruksjon med kompakttak.

 • Produkttype:
  Bolig
   
 • Tidsrom:

  Høst 2015 – April 2016

 • Kunde:

  Privat byggherre

 • Omsetning:

  Ca. 2,1 millioner

 • Størrelse:

  250 m2

 • Mer info:

  Ikke oppgitt

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00