Thon Hotel Cecil

I fase 1 på Thon Hotel Cecil renoverte vi hotellrom, fellesareal kontorer og lager. Vi har pusset opp 108 rom med bad. Oppussing innebærer maling, tapet på vegger, gulv, flis på flis og ny innredning. Alt av elektriske er nytt i rommene og korridor. Det er også installert nytt ventilasjonsopplegg.

I fase 2 ble det bygget til sammen 58 nye hotellrom i tidligere kontorlokaler. Det ble bygget nytt storkjøkken for servering av hotellfrokost, frokostsal, trimrom og lounge. Det ble i tillegg skiftet ut glasstak på de nye rommene i 7-8.etasje.  

Arbeidet skulle foregå «usynlig» for gjester og ansatte mens hotellet fortsatt var i drift. Dette løste vi ved å gradvis arbeide plan for plan, på denne måten kunne hotellet fortsatt holde etasjer fritt for arbeid og åpent for gjester.

 • Første fase:
  nov. 2017 – juli 2018
 • Andre fase:
  sept. 2018 – Mai 2020
 • Kunde:
  Thongård AS/ Easy AS (OTG)
 • Omsetning:
  ca. 130 MNOK
 • Areal:
  ca. 9500m2

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00