Thon Conference Universitetsgaten

På Thon Conferance Universitetsgaten hadde NP bygg i oppdrag å pusse opp en gammel bygård, der det tidligere var utested / revyscene (Dizzie Showteater). I oktober 2015 sto det klart et toppmoderne kurs og konferansesenter for våre kunder, Olav Thon Eiendomsselskap ASA og Cooly AS.

Tidligere lokaler ble revet ut slik at kun bærevegger og gulv sto igjen. Lokalet ble så bygd opp igjen med nye vegger, nye gulv og himlinger / etasjeskiller der alt av krav til lyd, brann og akustikk ble ivaretatt. Alt av tekniske installasjoner er også blitt nytt, slik som lys, lydanlegg, strøm, ventilasjon, vann, avløp toaletter osv.

Universell utforming er blitt ivaretatt, dvs. handikappkrav. For å ivareta disse kravene er det bygget en ny heis inne i lokalene og fortauet på utsiden av inngangspartiet er løftet opp, slik at det er trinnfri adkomst inn hoveddøren.

blitt gjort mange forandringer opp gjennom årene. Med hensyn til brannsikkerhet er slike bygninger krevende. Det er mye hulrom og åpninger som må tettes på forsvarlig måte, slik at om uhellet skulle være ute blir ikke røyk, varme og ild spredd ukontrollert i bygningsmassene. Lyd er også en utfordring i eldre bygninger. Når det er kurs eller konferanse i flere rom og saler samtidig ønsker man å jobbe uforstyrret.

Hotellet holder til i en trafikkert gate, der oppbevaring var en utfordring. Dermed måtte ting planlegges grundig, slik at vi fikk materialene levert fortløpende, da disse trengtes på plassen. Vi takker Olav Thon Gruppen for oppdraget og samarbeidet, og ser frem til videre samarbeid i fremtiden.

 • Produkttype:

  Renovering av bygård

 • Tidsrom:

  November 2014 – oktober 2015

 • Kunde:

  Olav Thon eiendomsselskap ASA og Cooly AS

 • Omsetning:

  Ca. 15 millioner

 • Størrelse:

  2300 m2

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00