Thon Hotel Arena – rehabilitering av rom og korridorer

For Olav Thon Gruppen har vi på Thon Hotel Arena rehabilitert 355 hotellrom med tilstøtende korridorer. Det er lagt nytt gulv på alle rom og teppe i korridorer. Vegger og himlinger er sparklet og malt.

Det er montert nye baderomsdører og inngangsdører som er tilpasset låssystemet. Eksisterende bad er fornyet med rens av fuger og ny silikon. Det elektriske er oppgradert med nye led-lys og stikk tilpasset el-anlegget og ventilasjonen er oppgradert for å tilfredsstille dagens krav.

Byggeperioden har pågått i fem byggefaser hvor det er utført en etasje av gangen. Det har vært et utfordrende prosjekt med hotellet i full drift og stramme fremdriftsplaner, men takket være gode samarbeidspartnere og en fleksibel byggherre har dette gått veldig fint.

 • Produkttype:

  Renovering

 • Tidsrom:

  April 2017 – August 2017

 • Kunde:

  Olav Thon Gruppen

 • Omsetning:

  48.000.000,-

 • Størrelse:

  12.620 m2

 • Mer info:

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00