Thon Hotel Arena – storkjøkken

NP Bygg hadde i oppdrag å renovere storkjøkkenet på Thon hotel Arena, i Lillestrøm. Arbeidet innebar full rens av lokalet og oppbygning, inkludert innredning.

På grunn av lekkasje i kjelleren, som hadde kommet fra kjøkkenet, åpnet vi alle vegger og sjekket eksisterende sluk for lekkasjer. Med tanke på dette har vi gjort utbedringer i vegger, byttet sluk som lekker og laget nye sluk etter planløsning. Alle vegger er blitt flislagt med epoxy-fuge og gulvene har fått nytt heldekkende epoxybelegg. I tillegg er det blitt installert ny kjøkkeninnredning med blanding av nye og eksisterende maskiner, ny himling med belysning, nye dører med automatikk og nytt kjøle- og fryserom.

Vi hadde et godt samarbeid med hotellet og ingen store utfordringer i prosjektet.

 • Produkttype:

  Renovering kjøkken

 • Tidsrom:

  Juni 2015 – august 2015

 • Kunde:

  Olav Thon gruppen

 • Omsetning:

  Ca. 4,6 millioner

 • Størrelse:

  400 m2

 • Mer info:

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00