Datum AS

Finansrådgivningsfirmaet Datum ønsket å leie lokaler og fikk derfor hjelp av interiørarkitekt Ellen Ledsten til å utvikle konseptet. NP Bygg sitt oppdrag besto i å rehabilitere kontorene slik at de ble klare til bruk.

Innredningen bar preg av høy standard på materialer og utforming. Det ble brukt heltre treprofiler til glassfronter og takhøye eikefinerdører. Gulvet, importert fra USA, var heltre eikestaver i fallende lengder som ble limt til betonggulvet, slipt og hvitoljet. I lokalene ble det brukt en del natursteinmaterialer. Blant annet ble det plassbygd en lettvegg med innbyggede stålsøyler, innsatt med prikkhamrede stein av typen Jura Grey. Dette fungerte som bæring for en flott interntrapp. Utfordringen var at veggen ikke kunne veie for mye, men samtidig være tilstrekkelig stiv for trappen.

Det ble montert spesialbygde radiatorskjulere med eikespiler, montert på stålbeslag for enkel demontering. Himling ble utført med systemhimling og fastgips med perforerte plater.

 • Produkttype:

  Leietakerinnredning og teknisk oppgradering.

 • Tidsrom:
  April 2011 – september 2011
 • Kunde:
  Olav Thon Gruppen og Datum
 • Omsetning:
  Ca. 6,5 millioner
 • Størrelse:
  570 m2
 • Mer info:

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00