Karriere

NP Bygg AS er inne i en ekspansiv fase og vi jobber i hovedsak mot det offentlige og det private næringsliv.

  • Vi mener utvikling av egne ansatte er verdiskapning for bedriften. Vi har etablert NP-skolen hvor vi ønsker å bidra til økt kunnskap og kompetanse hos egne ansatte. I tillegg har flere av våre ansatte gjennomført eksterne skolering/deltidsstudier ved teknisk fagskole og prosjektlederskole i kombinasjon til/med arbeidet/stillingen.


   Vi søker stadig etter godt kvalifiserte medarbeidere. For nærmere opplysninger om gjeldende stillingskategorier, se under ledige stillinger. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser samt et godt arbeidsmiljø med store utfordringer og utviklingsmuligheter, og gode forsikringsordninger.

  • Gjennom vår godkjennelse som lærebedrift i tømrerfaget ønsker vi å tilrettelegge for rekruttering til bransjen.


   En lærebedrift er en bedrift som er godkjent for å ta inn lærlinger. Lærebedrifter skal godkjennes av fylkekommunen v/fagopplæringen . For i bli godkjent må bedriften kunne gi den opplæringen som er fastsatt for faget, og må ha en faglig kvalifisert person som er ansvarlig for opplæringen.

  • Tømrer, formann, anleggsarbeider, prosjektleder, etc.

   NP Bygg har gjennom flere år utviklet store og små prosjekter. Mange har også vært ganske komplekse. Vi ønsker å styrke NP Bygg med flere kvalifiserte arbeidstakere som liker å arbeide i team og som kan samarbeide godt med alle involverte i et byggeprosjekt. Vi kan tilby en spennende og utfordrende arbeidsplass. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde» og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg ivaretar har derfor alle vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv og profesjonell måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer og har løpende rammeavtaler med flere av disse.


NP Bygg hammer