Romerikssenteret

NP Bygg fikk i oppdrag å renovere Romerikssenteret på Kløfta. Vi har byttet tak, butikklokaler er endret, en cafe har fått et lite løft i utseende og diverse arbeid er utført i fellesarealene. I tillegg er inngangsparti revet, og bygget opp igjen, og utenomhus er endret rundt dette inngangspartiet.

 

Glasstaket var gammelt, dårlig isolert og det rant vann gjennom noen steder. Glasset ble fjernet og erstattet med TRP plater, isolasjon og takpapp.

Cafeen i senteret ble revet helt ned for å bygges opp igjen. Det var bestilt nye møbler til cafeen og NP bygg bygde blomsterkassene, veggene i cafeen og rundt kjøkkenområdet.

Flere butikklokaler ble endret på for å gjøre klart til nye leietakere og for å endre lokalene til eksisterende leietakere.

Et lokale ved inngangspartiet som ble revet og bygd opp ble gjort større ved at ytterveggen ble revet. Det ble deretter satt inn glassfasade med flere dører ut, som var et ønske fra senterledelsen, for å få inn en restaurant i dette lokalet slik at det nye utenomhusområdet blir benyttet i størst mulig grad.

I fellesarealene ble det revet en gammel himling, ledninger ble skjult, vegger og tak ble malt svart og enkelte steder ble det satt inn ny himling. Svart maling ble benyttet for å skjule ledninger til ventilasjonskanaler, slik at synet ble dratt til butikkene i stedet. Inngangspartiet ble revet grunnet endringer i nabo lokalet. Det ble bygget nytt inngangsparti med skyvedører, fliser på gulv og varmekabler i utenomhusområdet som ledet til inngangen fra parkeringsområdet.

På utenomhusområdet ble det fjernet en rad med parkeringsplasser slik at det ble et større område der folk kan ferdes. Her ble det lagt belegningsstein. Området har også en boulebane og en liten lekeplass for barn.

 

 • Produkttype:
  Kontor og næring
 • Tidsrom:
  Mai 2020 – Desember 2020
 • Kunde:
  OTE Eiendom AS
 • Omsetning:
  Ca. 22 800 000
 • Mer info:

NP Bygg har som målsetning at kundens krav og behov alltid får høyeste prioritet. Dette er forankret i vår visjon om at hver kunde skal bli en «flergangskunde», og i tillegg generere minst en ny kunde. NP Bygg har derfor vedtatt i sin politikk at vi skal ivareta våre kundehenvendelser på en effektiv, profesjonell, og etterrettelig måte.

Samtidig skal vi vise stor tilpasningsdyktighet og fleksibilitet i møte med kundenes tjenestebehov. I tillegg til gode relasjoner til våre kunder skal NP Bygg være ledende innen kvalitetssikring innenfor alle deler av organisasjonen. Vi i NP Bygg vet at ovennevnte kundefokus er en av hovedårsakene til at vi, fra etableringen av selskapet på 1980-tallet og frem til i dag, har hatt et nært og tett samarbeid med flere renommerte selskaper, deriblant Olav Thon Gruppen, som er vår største bedriftskunde.

NP Bygg er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hovedentreprenør. NP Bygg har i det siste tiåret utført en rekke entrepriseprosjekter mot offentlige byggherrer, og har løpende rammeavtaler med flere av disse.

Kontakt oss

Send mail

Ring oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for en nærmere prat rundt et eventuelt prosjekt?

Adresse til NP Bygg AS:

Besøksadresse: Tvetenveien 11
Postadresse: PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo
Sentralbord: (+47) 23 20 71 00